Noutati

InfoHale.ro: MCA Grup: Cea mai rapida livrare de usi industriale sectionale din Romania

MCA Grup, producatorul numarul 1 de usi sectionale la nivel national, ofera o gama larga de sisteme de culisare pentru usi industriale speciale si cel mai mic termen executie si de livrare din tara, intre una si doua saptamani.

Standard Lift Rear (SLR) este cel mai nou sistem de culisare industrial oferit de MCA (ideal pentru un spatiu mic de grinda, de la 190 mm, si pentru dimensiuni mari de gabarit ale usii – maximum 5000×4500 mm).

MCA mai produce sistemele speciale High Lift (HL), Vertical Lift (VL), Follow the Roof (FTR), High Lift cu arcuri in consola si Vertical Lift (VL) cu arcuri in consola.

De asemenea, usile industriale MCA pot fi realizate pe baza unui sistem combinat High Lift (HL) + Follow the Roof (FTR).

Toate sistemele de culisare MCA sunt construite in conformitate cu standardele europene CE si sunt dotate cu sisteme de siguranta contra ruperii arcurilor si cablurilor.

Calculator online preturi usi industriale

Cititi mai multe pe InfoHale.ro

Important!
În perioada 24 decembrie 2021 - 9 ianuarie 2022, fabrica și toate punctele de lucru MCA iși vor opri activitatea pentru concediul de iarnă.
Vă rugăm să confirmați termenele de livrare cu reprezentații departamentului Vânzări MCA.

©2021 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997