De ce sa alegeti usi de garaj MCA?

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - o solutie sigura

Spre deosebire de alte produse similare, noi producem propriile noastre usi de garaj, le livram, le montam, asiguram garantia, precum si service-ul si piesele de schimb pe toata durata de utilizare a usii. E un mare avantaj pentru Dvs., ca si client, sa aveti toate serviciile de mai sus dintr-o singura sursa: pur si simplu toate elementele business-ului se potrivesc si nu aveti nici un fel de surprize.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - calitatea procesului de productie industrial

Diferenta intre o usa produsa de un meserias, facuta manual, in fundul curtii, si o usa facuta industrial e ca noi facut o investitie o investitie mare ca sa obtinem in acelasi timp calitate europeana si costuri mici de productie. Realitatea este ca, in afara de productia panourilor propriu-zise, procesul de productie al unei usi de garaj poate parea simplu: vorbim de niste debitari, dar, calitatea acestor debitari si asamblari face ca o usa de garaj sa functioneze si sa arate bine, sau nu.

Procesul nostru de productie este impartit in operatiuni simple astfel incat fiecare muncitor sa faca de multe ori aceeasi operatie: in acest fel, acuratetea executiei creste. In afara de asta, noi folosim utilaje care corespund din punct de vedere tehnic. De exemplu, panzele care taie trebuie sa aiba o anumita rotatie, astfel incat sa nu distruga galvanul de pe tabla de otel galvanizat.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - Fiecare usa de garaj MCA poarta o serie de identificare

Atentie! Cumparati numai usi originale MCA!Fiecare usa livrata de MCA are o serie, si are o serie de informatii despre ea, plecand de la dimensiune, tipuri de arcuri folosite, inclusiv marcajul CE. Usile noastre au fost testate de un organism international, din Suedia, singurul abilitat sa certifice daca usile de garaj sunt corespunzatoare din punctul de vedere al respectarii normelor CE. Aceste usi corespund din punctul de vedere al sigurantei, au o anumita rezistenta la vant, la apa, precum si de permeabilitate la aer.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - respecta normele europene de siguranta

Intotdeauna trebuie sa vorbim de siguranta: fie ca e in domeniul industrial, sau cel rezidential. Daca vorbim de domeniul rezidential, de exemplu, motoarele cu care se echipeaza trebuie sa corespunda unor norme de siguranta. In afara de motoare, trebuie ca si usa sa aiba anumite dispozitive de siguranta, in cazul in care, accidental, un arc se rupe, sau in cazul in care sufele care ridica usa se rup.

Sistemele industriale, din punct de vedere al sigurantei, includ: siguranta pentru ruperea arcurilor, siguranta impotriva ruperii sufelor, optional, safety-edge, sau senzor de muchie, sau, de la caz la caz, fotocelule in functie de alegerea beneficiarului.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - posibilitatea integrarii usilor pietonale

Usile noastre pietonale sunt executate pe un stand care e echilibrat si verificat periodic din punct de vedere al planeitatii astfel incat orice usa pietonala fabricata la noi daca si montajul e corect, usa va trebui sa functioneze foarte bine. In afara de asta, o usa pietonala e livrata cu un amortizor de inchidere automata, pentru ca nu dorim ca o usa pietonala sa ramana deschisa atunci cand usa de garaj e ridicata: usa, daca se intampla asta, se va rupe.In plus, noi oferim, ca si solutie alternativa, usa cu prag jos, low - step, cu un prag inclinat mai mic de 20 mm, care permite trecere si cu liza, sau bicicleta, dupa caz.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - usi tip rulou pentru spatii comerciale

In afara de usile de garaj sectionale, noi mai fabricam si rulouri pentru ferestre, rulouri folosite pentru ridicarea confortului clientilor nostri. Usile de garaj sectionale sunt folosite pentru a inchide un garaj, un spatiu industrial, iar pentru spatiile comerciale noi folosim un produs care se numeste usa de garaj tip rulou.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - garantie extinsa pana la 10 ani

Noi oferim 10 ani de garantie de functionare pentru usile Optima si de 5 ani pentru Benefit. Acest lucru e garantat si de tipul de prindere pentru sinele de culisare, de tipurile de arcuri pe care le folosim: de aceea ne permitem sa oferim aceasta garantie.

Arcul e cel care compenseaza greutatea usii. De aceea trebuie sa alegem un arc de buna calitate. Noi garantam arcurile noastre pentru 25,000 de cicluri de functionare, ceea ce inseamna, pentru o utilizare medie de 3-4 ori pe zi circa 20 de ani de functionare. La fel si la usile industriale, oferim tot o garantie de 25,000 de cicluri. Dealtfel, noi luam in considerare si probabilitatea, foarte mica, ca un astfel de arc sa se rupa: de aceea echipam toate usile noastre cu sisteme de siguranta impotriva ruperii arcurilor.Astfel, o usa careia i s-a rupt un arc se va bloca, si nu va mai putea fi astfel folosita.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - stocuri de materie prima necesare unei reactii rapide

Avem stocuri care ne permit sa fabricam si sa livram marea majoritate a usilor pe care le vedeti, rapid. Noi suntem o firma care actioneaza nu numai la nivel national, ci si international. Toti clientii nostri isi doresc o livrare foarte rapida, si, de aici, nevoia unor stocuri foarte mari. Pe de alta parte, noi oferim o diversitate foarte mare de suprafete si coloristica: si vorbim de aproximativ 20 de culori si suprafete care sunt standard, la noi in stoc, ca sa satisfacem cererile tuturor celor 1000 de dealeri cu care lucram la ora actuala.

Pentru asta avem un depozit de componente de 1000 mp, o hala de productie de circa 2000 de mp si inca o suprafata de livrare a produselor de circa 800 mp: asta e fabrica noastra din Popesti Leordeni, in sudul Bucurestiului.

Usi de garaj MCA in Târgu Jiu, Gorj - servicii complete

In afara de oamenii de productie, mai avem si alti oameni care lucreaza in zona de prelucrare, a datelor, de customer service, livrare, vanzari - inca 90 de oameni care sunt angrenati in activitati comerciale, incluzand partea de distributie si service, in ideea de a oferi o calitate superioara produselor noastre, un service competitiv,in garantie si post-garantie.

Prezentare fabrica usi de garaj MCA

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997