Alege corect! Usi de garaj MCA

De ce aveti nevoie de automatizare pentru porti

Garajul dumneavoastra are deja o usa automata? Atunci e cazul sa va ganditi serios si la automatizarea portilor de acces in curte pentru a va bucura pe deplin de avantajele oferite de telecomanda. Asta pentru ca se pune intrebarea: ce poate fi mai neplacut decat sa stiti ca aveti acces la confortul oferit de o usa de garaj automata, dar tot trebuie sa coborati prin ploaie sa deschideti portile.

Daca nici garajul nu este automatizat, cu atat mai bine. Faceti un singur efort si rezolvati si cu usa de garaj (vedeti aici gama de usi de garaj automate MCA) si cu poarta de acces (accesati brosura MCA pentru automatizari porti batante si liniare).

Ce castigati?

· Confort, fie vremea cat de rea: ploaie, ninsoare, viscol sau vant, actionarea portilor curtii si usii de garaj se face de la distanta prin intermediul unei singure telecomenzi;

· Calitate germana de la un producator recunoscut pe plan international: Sommer;

· Siguranta: automatizarile Sommer au fost construite respectand principiile sigurantei si prevenirii oricaror riscuri. Sistemul pentru detectia automata a obstacolelor asigura protectie pentru intreaga familie si mai ales pentru cei mici. In plus, motorul are functia de autoblocare, impiedicand deschiderea fortata a portilor si usilor de garaj, de catre persoane neautorizate.

Pentru comenzi: Contact MCA

©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii |  A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997